četrtek, 25. januar 2018

[VIDEO] Kako izdelamo gel iz ksantana

V decemberski objavi sem vam namignila, da pripravljam majhno presenečenje (predvsem za začetnike), za katerega upam, da bo dobro sprejeto. No, presenečenje je tu!

Takrat nisem želela preveč razkriti, saj je bilo še čisto vse pod vprašajem. Od tega, kje bom posamezne dele snemala, do tega, ali bom sploh znala snemat in če bom sploh znala pred kamero kaj iztisnit iz sebe. Od tega, ali bo moj računalnik prenesel obdelavo videov ali pa bo škripnil vsakih pet sekund pa do tega, ali bom sploh znala obdelat posnetke in spravit filmček skupaj.

Kakorkoli že, vsi delci sestavljanke so se povezali in tako je tu moj prvi video. Upam, da jih bo tekom leta nastalo še kar nekaj.

Ti kratki posnetki so namenjeni v prvi vrsti vsem tistim, ki se z izdelavo domače kozmetike šele srečujejo oziroma v ta svet šele vstopajo. V želji, da bi začetnikom olajšala prve korake, bom v prvih posnetkih pokazala čisto osnovne stvari, postopoma pa se bodo vsebine (tako kot na blogu) razvile in sčasoma bodo tudi posnetki o izdelavi kompleksnih izdelkov.

Skratka, upam, da vam bo tole majceno presenečenje všeč.
5 komentarjev:

 1. Krasno. Videoposnetki so za začetnike res najbolj uporabni, saj so tako nazorni.
  Se že veselim nadaljevanj. Odlično posneto.

  OdgovoriIzbriši
 2. Živjo Tončka, končno smo uzrli tudi tvoj lepi obraz. Pa samozavesten nastop in odlično in nazorno posneto. Komaj čakam nadaljevanje.
  Lep konec tedna ti želim.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala hvala ;)
   Pa lep konec tedna tudi tebi!

   Izbriši
 3. Toncka,vesela sem,da si ustvarila ta video,jaz sem ze mal obupala nad izdelavo krem,zdaj pa,ko si se vrnila me je zopet zagrabilo.lp C

  OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...