[VIDEO] Kako izdelamo gel iz ksantana

V decemberski objavi sem vam namignila, da pripravljam majhno presenečenje (predvsem za začetnike), za katerega upam, da bo dobro sprejeto. No, presenečenje je tu!

Takrat nisem želela preveč razkriti, saj je bilo še čisto vse pod vprašajem. Od tega, kje bom posamezne dele snemala, do tega, ali bom sploh znala snemat in če bom sploh znala pred kamero kaj iztisnit iz sebe. Od tega, ali bo moj računalnik prenesel obdelavo videov ali pa bo škripnil vsakih pet sekund pa do tega, ali bom sploh znala obdelat posnetke in spravit filmček skupaj.

Kakorkoli že, vsi delci sestavljanke so se povezali in tako je tu moj prvi video. Upam, da jih bo tekom leta nastalo še kar nekaj.

Ti kratki posnetki so namenjeni v prvi vrsti vsem tistim, ki se z izdelavo domače kozmetike šele srečujejo oziroma v ta svet šele vstopajo. V želji, da bi začetnikom olajšala prve korake, bom v prvih posnetkih pokazala čisto osnovne stvari, postopoma pa se bodo vsebine (tako kot na blogu) razvile in sčasoma bodo tudi posnetki o izdelavi kompleksnih izdelkov.

Skratka, upam, da vam bo tole majceno presenečenje všeč.








Oznake: , , ,